Αυγούστου 05, 2009

Το show-bitch έγινε... εξ' ανάγκης show-bitchvip. Κοπιάστε...

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση σήμερα το πρωί μας έκλεισαν το www.show-bitch.blogspot.com.
Γι' αυτό μεταφερθήκαμε στο www.show-bitchvip.blogspot.com. Προσωρινά ή οριστικά θα φανεί σε 1-2 μέρες και μετά την επανεξέταση του αιτήματος που ήδη κάναμε στη Google.
Στο καινούριο μας... σπιτάκι υπάρχουν όλες οι παλιές αναρτήσεις.
Μόνο οι 100 αναγνώστες-μέλη μας λείπουν και διάφορα gadgetάκια που σιγά σιγά τα βάζουμε. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση τους φίλους bloggers.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι τέτοιες ενέργειες, παρά το δυσάρεστο συναίσθημα του να χτίζεις πετραδάκι- πετραδάκι ένα blogάκι και να στο κλείνουν σε μια στιγμή, αποκαλύπτουν και κάτι ευχάριστο. Ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο διαδικτυακό αλισβερίσι και δεν υπάρχει ανταγωνισμός.
Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή όλοι οι bloggers ανταποκρίθηκαν άμεσα στα μηνύματα και τις απορίες του πρώτου πανικού και ήταν έμπρακτα δίπλα μας.
Τους ευχαριστούμε θερμά και καλούμε τους παλιούς μας αναγνώστες αλλά και τους νέους στο νέο μας... κονάκι...
Και άλλο blog είχε την τύχη του δικού μας, δηλαδή λουκέτο... το http://asimonis.blogspot.com/ αλλά δεν ξέρω παραπάνω προς το παρόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Σ' ευχαριστώ πολύ Βάνα για την αναδημοσίευση. Κάτι τέτοιες κινήσεις λειτουργούν σαν... μια αιώρα στο γρασίδι με θέα τη θάλασσα μετά την κούραση για το στήσιμο εξ' αρχής ενός blog που κατέβηκε στη γκλάβα κάποιων να του βάλουν λουκέτο.Να είσαι καλά, καλή συνέχεια στην καλή δουλειά που κάνεις με κέφι και φαντασία εδώ μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ κι εγώ. Πράγματι, κυκλοφοράει πολύ εδώ μέσα στη μπλογκόσφαιρα η άποψη ότι αν δεν μας αρέσουν αυτά που λέει ένα ιστολόγιο θα πρέπει να το επισημαίνουμε στη google ή να κάνουμε διαμαρτυρία για να το κλείσουν, π.χ. Indymedia. Προσωπικά πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει στο ιστολόγιό του και αν δεν αρέσει σε κάποιους να μην μπαίνουν. Αν και στην περίπτωση του Indymedia νομίζω ότι όλοι πρέπει να τον παρακολουθούμε, άσχετα αν δεν συμφωνούμε με αυτά που λέει, γιατί είναι πολύ διαφωτιστικά θα έλεγα. Το θέμα είναι από ποια οπτική γωνία βλέπει κανείς ορισμένα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.