Αυγούστου 08, 2008

Nτροπή μας για τον τουρισμό που έχουμε...

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια.
Ρεπορτάζ με αγανακτισμένους κατοίκους σε τουριστικές περιοχές να διαμαρτύρονται για τους τουρίστες που κάνουν σεξ όπου βρουν και που μεθάνε με μπόμπες, που δέρνονται, σφάζονται και παρενοχλούν τους πάντες.
Οι δημοσιογράφοι έκπληκτοι καταγράφουν το γεγονός σαν αξιοπερίεργο και δεν υπάρχει δελτίο ειδήσεων που να μην έχει παρόμοιο ρεπορτάζ από τα Μάλια τη Ζάκυνθο και το Φαληράκι. Αφού έχουν τόσο σοβαρό πρόβλημα με τους συγκεκριμένους τουρίστες τότε γιατί δεν λένε στους πράκτορες να μην τους στέλνουν νέους Βρετανούς τουρίστες.
Η λύση είναι απλή. Δεν γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό στα συγκεκριμένα μέρη οι τουρίστες να κάνουν σεξ και τα μέρη να έχουν τη φήμη του παράδεισου του σεξ και της διασκέδασης.
Ποιοτικό τουρισμό δεν είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε γιατί είμαστε αλμπάνηδες και αεριτζήδες. Να ευχαριστούμε το θεό που υπάρχουν και αυτοί που τους αρέσει το μπάχαλο και μας προτιμάνε.
Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες από τα Μάλια και τις συναφή περιοχές πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν το μαλλί που αφήνουν οι τουρίστες ή όχι. Το να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και να διασύρεις τους πελάτες τους είναι σαν να δαγκώνεις το χέρι που σου δίνει να φάς.
Ας αποφασίσουν τι θέλουν και να σταματήσουν επιτέλους τα ηλίθια ρεπορτάζ που μόνο σε ιθαγενής θα έπρεπε να έχουν ανταπόκριση.
Απο Ηράκλειο web radio 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.