Ιουνίου 19, 2008

Κοινό μέτωπο κατά των ανατιμήσεων

Διευρυμένο μέτωπο κατά της ακρίβειας σχηματίζουν οι συνδικαλιστικές και καταναλωτικές οργανώσεις, με τη συνδρομή των βιομηχάνων και των επαγγελματοβιοτεχνών. Άπαντες καλούν την κυβέρνηση να εντείνει τα μέτρα για την προστασία του καταναλωτή από τις συνεχείς ανατιμήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, το απόγευμα της Πέμπτης (19/6) διοργανώνεται στην πλατεία Συντάγματος συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας, υπό την αιγίδα των καταναλωτικών οργανώσεων, της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της Υπερνομαρχίας Αθηνών-Πειραιώς και του Δήμο Πειραιά. Ξεχωριστή συγκέντρωση πραγματοποιεί στις 7 το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην πλατεία Ομονοίας το ΠΑΜΕ.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ
και ας μου πει κάποιος, πώς γίνεται οι βιομήχανοι να συμπράττουν με τις εργατικές και τις καταναλωτικές οργανώσεις, γιατί εγώ τόσα χρόνια άλλα ήξερα... Για φαντάσου... κοινό μέτωπο βιομηχάνων και συνδικαλιστικών οργανώσεων ενάντια στην κυβερνητική πολιτική!!! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο... Και όλα αυτά γιατί φοβήθηκαν μήπως ο κόσμος αρχίσει να κάνει μποϋκοτάζ και σε άλλα προϊόντα και μετά του αρέσει και συνεχίσει και μετά ποιος τον πιάνει...

2 σχόλια:

  1. Άκουσα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, ότι δεν είχε καθόλου επιτυχία αυτό το συλλαλητήριο.
    Για το άλλο του ΠΑΜΕ δεν άκουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, ο κόσμος μάλλον δεν θέλει να πηγαίνει σε συλλαλητήρια τα οποία τα στηρίζει ο εχθρός. Το συλλαλητήριο αυτό οργανώθηκε για να εκτονωθεί ο κόσμος και να μην καλομάθει στα μποϋκοτάζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.